Adios!!

Pussade mina fina killar hej då och körde iväg till jobbet, för mig är det super viktigt att vi alltid säger hej då och att vi pussas och förklarar hur mycket jag älskar dem...... På 1 sekund kan livet ta slut och då finns det no way back:(

Ni kanske tycker att jag är helt knäpp men sen efter att jag blev mamma så tänker jag mycket på framtiden, vad skulle hända med C om något hände oss? Vad skulle hända med mina grabbar om något hände mig??? Vad skulle hända med mig och C om något hände Frasse???
Skulle vi vara tvungna att jobba ännu mer för att överleva? Skulle C va tvungen att växa upp för att " ta hand om sig själv" ??? Skulle C hamna i fel spår i livet pga av att hans föräldrar inte finns vid liv? Skulle C börja snatta för att han är själv och övergiven och måste överleva??? 
Kalla mig drama mamma men för mig är det viktigt att spekulera och analysera, skulle något hända oss så vill jag att C ska ha en ekonomisk trygghet för att kunna ta sig vidare i livet och kunna få sörja utan att behöva oroa sig över annat :)
Såååååå jobbigt och hemskt men livet kan vända på 1 sekund....

Skriver allt det här då jag läste ett inlägg på face som gjorde att tårarna bara sprutar :(
Sista jobb dagen för den här veckan... Z

Mamma och pappas älskade unge!!!!

Taammi.blogg.se

It aint about how hard you hit; its about how hard you can get hit, and keep moving forward.

RSS 2.0